Mer om Forever

Les mer om foretaket jeg har valgt å arbeide med.

 

 

Velkommen!
Vi er selvstendig forhandler for Forever Living Products. Her på siden vår kan du kjøpe fantastiske produkter, lese om muligheten til å starte egen virksomhet i en trendy bransje og du kan komme i kontakt med oss for en produktvisning.
 
Mest kjent blant produktene du kan kjøpe av meg er Aloe Vera Gel – en herlig Aloe Vera-drikke som finnes både i naturell og med frisk fruktsmak. I sortimentet finnes også mange andre kosttilskudd, hudpleieprodukter for alle hudtyper og flott makeup som setter prikken over i-en! Produktene er basert på økologisk dyrket Aloe vera og grunntanken er enkel: vis kroppen omtanke, både innvendig og utvendig!
 
Her i vår nett-butikk handler du enkelt dine Forever-produkter når det passer deg.
 
Du er hjertelig velkommen til å kontakte oss
Hilsen Anett-Kristin og Geir Andersen
 
 

Bli kjent med Forever

Forever har virksomhet i over 150 land i alle verdensdeler, og er dermed verdens største dyrker, produsent og distributør av Aloe vera. Forevers produkter selges av selvstendige forhandlere som ved å være selvstendige næringsdrivende styrer sin egen tid og dermed sin inntekt. Å arbeide med Forever gir mulighet til utvikling, spennende utfordringer og karrieremuligheter.

Aloe Vera